lauantai 22. tammikuuta 2022

E952. Ympäristökysymykset painavat ja vanhempien ikäryhmuen ratkaisut

 Jos ympäristökysymykset painavat, niin voi lukea ympäristöaiheesta, vaikkapa blogejani kokonaiskuvat.blogspot.com ja jatko-osa kokonaiskuvat2.blogspot.com joissa ympäristökysymysten ratkaisuja ja ongelmanratkaisuvinkkejä. 

Jos juuri ilmaston lämoeneminen huolettaa, niin auttaa huomata, että riittää löytää kuivina poltettavia kasveja, joilla korvata fossiiliset polttoaineet, ja kuivina palavia kasveja on minta. Voisi myös suuntautua ekoauton hankintaan: ekoautoja on jo ja niistä voi kai lukea netissä! Ylipäätään monet jo käytössä olevat rstkaisut vaativat kai tuohon tapaan omaa harrastuneisuutta etevien eli kaupan alan ym ratkaisuista. Lämmityskuluihin auttaa, kun tuulettaa huoneen nooeasti kuivaksi ja sulkee sitten oven ja kkkunat. Iän myötä moni on huomannut, että eri tahojen näkökulmissa on käytännön toimivuuden kannalta suuria eroja, joten kannattaa kiinnittää huomiota eri paikkakjntien, ammattien, uskontojen, kulttuurien ja ilmastojen hyvin sujumaan saamiin puolikn heidä näkövinkkelustään. Moni mihin nuorena kompastuu, jää usein syiltään hämäräksi, ja sellaiset saavat selityksen siitä, että maailma on henkeä, muotoutuu mm kiinnekohtina olevien ihmisten ja elämänalojen arjen kaltaisrksi eikä näiden nostamien pointtien, jolloin ympäristökysymykset ratkeavat hyväätekevikn kiinnekohtiin satsaamalla ja aiheutuvat siitä että kiinnitytään juuri vahingollusiin henkilöihkn ym. Tonttutaitokirjoituksestani learntalents.blogspot.com ja Alanvaihto haaveammattiin -blogistani nopeaoppisuus.blogspot.com olisi kai apua, jos halua omaksua elämäntavan tai ammatin, jolla ratkoa ympäristöongelmat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin teko loppunut, lisähuomioita

 Tämän blogin tekeminen on loppunut. Hakemistojen jälkeen blogissa parantamisesta.blogspot.com jotain tekstiä. Hakemistoista puuttuvat tieto...