sunnuntai 10. joulukuuta 2023

E997. Millaiseen paikkaan monet lukijat haluavat

Yritin kirjoittaa tämän kolmanteen hakemistoon, mutta viime viikkoina se ei ole tietokoneongelmien vuoksi hyväksynyt lisäyksiä. Viime ajat olen ollut osaamaton, ja niin en tiedä, jatkuuko tämä blogi joskus. 

 10. joulukuuta 2023   Jos joku tavallaan pitää näitä parannusohjeita, esim hakemistojen lukemista ajatujsella, itselleen sopivan tyyppisenä vaihtoehtona (esim vanhempi terveydenhoitaja?), mutta haluaisi johonkin paikkaan, se ei yleensä tunnu olevan heidän mielestään terveyskeskus vaan sairaalassa oleva neuvontapiste tai parantola, tai kenties Tervolan kunta Lapissa tai lepokotimainen leppoisan viihtyisä paikka tai oleskelutila, jossa kenties vaikutteita engl tonttutaitokurjojeni sisustustaidoista (esim kirjat 2  ja 10.).

Vaikutelmani on, että engl tonttutaitokurjani ovat ydympiä kuin tämä parantamisaiheinen blogi. Parantua haluavien putäisi lukea näiden parannusohjeiden hakemistoja eikä tonttukirjoitusta. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin teko loppunut, lisähuomioita

 Tämän blogin tekeminen on loppunut. Hakemistojen jälkeen blogissa parantamisesta.blogspot.com jotain tekstiä. Hakemistoista puuttuvat tieto...